Wat nemen we NIET aan?

 

- Incompleet speelgoed

-Gedateerd speelgoed

-Buitenspeelgoed

-Knuffels ( omdat we deze nog ontzettend veel in de opslag hebben staan en deze eerst weg willen geven)

-Opblaasbare artikelen

-Zitzakken

-Videobanden , casettes en Dvd's en Cd's

-Kapot, verkleurd en vies speelgoed

- Alle artikelen wat geen speelgoed is.

 

Wat nemen we WEL aan?

Waar we heel blij van worden is heel simpel:

Compleet en heel speelgoed. Alles wat kapot of incompleet is moeten wij afvoeren en dat brengt onze vrijwilligersorganisatie op kosten die we eigenlijk niet zouden hoeven of willen maken.

 

-Spellen

-Babyspeelgoed

-Jongens en meisjes speelgoed

-Knutselartikelen

-Leesboeken

-Poppen

-Puzzels ( ook van 1000 stukjes zijn welkom)

-"Groot"speelgoed alleen in overleg. (keukentjes, werkbankjes enz) dit i.v.m. de weinige ruimte die we hebben.

 

We krijgen ontzettend veel aangeboden door particulieren en door mooie inzamelacties van o.a. particulieren en winkeliers. We hebben dan zoveel voorraad dat we om de zoveel tijd besluiten een grote verkoop te houden.

Alle spullen die op dat moment in de Speelgoedbank staan worden verkocht. Na de verkoop zetten we de Speelgoedbank weer vol met super leuke andere spullen. Dit is voor de kinderen ook weer erg leuk!

 

Van de opbrengst van zo'n verkoop kopen we leuke artikelen voor de oudere kinderen zoals deo, bad/doucheschuim, oortjes, ballen en ook petten en powerbanks.  We kopen koffie/thee voor de vrijwiliggers, inktcardridges voor de printer, bakken om speelgoed wat wat groter is in te doen zodat alles netjes bij elkaar blijft en de boel er overzichtelijk uitziet, toiletpapier en alle andere nodige zaken kunnen we van de opbrengst bekostigen. Uw donatie komt dus heel goed terecht! 

 

20171029 140721